Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, kızgın çekicilik koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve demir bulunur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İçeriden dünyaarı harbi itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir canipının küşade olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını söylem etmektedir. Lakin bu konuda tetik bulunmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman da dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve tarz koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum kabilinden salim malzemelerden bünyelır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin canipı nöbet opsiyonel olarak hileınan hidrolik kanat ile elan pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapısının kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya mevla olması gerekir. Bu düzenek, bapnın yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar. Kapanma mekanizması, bapnın eminğini ve etkinliğini artırır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa akıllıca oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın kapısının etkinliğini himaye etmek ve bina sakinlerinin güvenliğini peylemek amacıyla, denetimler esnasında herhangi bir zaaf bulunması halinde derhal tamir veya değçalışmatirme konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların Yangın Çıkış Kapısı hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın serladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı montajı baştan sona hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıdem üründe sakatlık gestaltlmaması müstelzim bir emeklemdir.

Report this wiki page