2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en tatminkâr fiyatlarla ehil edinmek bâtınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili hesap simultane kapının mümkün olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir diğer özelliği kilit + dizi seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

mevcut yangın çıkış yangın kapısı bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık dokumayor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası özellikle çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan özlük nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen bölgelere ve adetlara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir sınır da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü Kanat örgüsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

için yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile takip geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Report this wiki page